Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Càtering col•lectivitats Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Sant Boi

Empresa catering Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Sant Boi

Càtering de col·legis, instituts o geriàtrics a Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Sant Boi

Comptem en el nostre equip amb professionals altament preparats per afrontar tots els reptes que proporciona el camp del càtering. Dediquem els nostres esforços a oferir un servei de qualitat i satisfer la demanda dels nostres clients.

Durant els més de 40 anys que portem al sector, sempre hem mantingut uns altíssims estàndards de qualitat en tots els serveis que hem realitzat, complint sempre amb la normativa vigent en matèria de seguretat alimentària.

Oferim un servei de càtering a les localitats de l'Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Sant Boi per a tot tipus de centres, com menjadors escolars, llars d'infants, casals de Nadal, setmana santa i estiu, centres geriàtrics, centres de dia, celebracions esportives ...

Més de quatre dècades treballant a l'Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Sant Boi i satisfent les necessitats dels nostres clients ens avalen.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.