Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

Els millors menús per l'estiu

09-06-2021

Arriba l'estiu! I a Càtering Alcalà ja estem preparats per a oferir els nostres millors menús de menjar ecològic i alimentació saludable a tots els nostres clients.

Durant aquesta època de l'any hi ha molta activitat als casals d'estiu, als casals esportius, als centres de dia i als centres de capacitats diferents, i el nostre objectiu és proveir de bons aliments a tots els nostres usuaris. En aquest article us expliquem quin tipus de menjar oferim a cadascun dels següents centres:

Els menús perfectes pels casals d'estiu:

Als casals d'estiu i als casals esportius, oferim alimentació fresca i sana. Sabem que els infants realitzen activitats físiques i estan en moviment durant tot el matí, per això és important per a nosaltres oferir menús que cobreixin totes les necessitats nutricionals dels més petits de la casa perquè puguin tenir energia durant tot el dia i es diverteixin als casals d'estiu.

La millor alimentació per a residències i centres de dia:

Durant l'estiu també hi ha moltes persones que viuen en residències, geriàtrics o que gaudeixen de la companyia en un centre de dia. A Càtering Alcalà comprenem i coneixem les necessitats nutricionals que necessiten les persones més grans i ens comprometem a oferir menús casolans, adaptats a les condicions i als problemes de salut que pugui tenir cada persona. Per a nosaltres és essencial que la gent gran pugui gaudir d'un menjar bo i sa durant l'estiu.

Menjar saludable en centres de capacitats diferents:

Les persones que tenen capacitats diferents o problemes físics també necessiten una alimentació que contingui vitamines, nutrients i que els hidrati durant l'estiu. A Càtering Alcalà ens assegurem que els nostres menús tinguin tots els requisits nutricionals que necessiten aquestes persones i a més, adaptem els menús a les èpoques de l'any, oferint plats frescos per a aguantar un estiu calorós.

Si vols gaudir del nostre servei d'àpats durant aquest estiu, contacta amb nosaltres i estarem a la teva disposició per a oferir-te els millors menús d'alimentació saludable.Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.