Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Catering Alcalà Barcelona

Empresa de catering de Barcelona

Catering Alcalá és una empresa fundada el 1976 per Torcuato Alcalá especialitzant-se en la nutrició del sector infantil. Al llarg dels anys de treball ha ampliat la seva tasca de càtering a altres col·lectivitats, centres de dia, residències i centres de persones amb necessitats especials; consolidant-se com una empresa de restauració de gran serietat, exercint la seva tasca amb el màxim rigor i gran dedicació als seus clients. Catering Alcalá està formada per un equip un humà de professionals altament qualificats amb l'objectiu de satisfer la demanda dels nostres clients. Reben formació continua per actualitzar els seus coneixements i dotar-los de recursos pel desenvolupament de la seva feina amb eficiència.

Catering Alcalá Barcelona
catering Barcelona

Empresa de càtering calent

El càtering calent és una línia especialment dirigida a totes aquelles col·lectivitats que cerquen un menjar casolà i d'el·laboració diària. El centre especifica la quantitat de menús diaris que necessita. Aquests es cuinen i s'envasen en recipients gastronòmics, dotats de mecanisme elèctric. D'aquesta manera s'aconsegueix mantenir la temperatura sense variacions fins a ser servida. Els recipients són recollits pel personal del càtering, en què seran desinfectats i adequats per a garantir la màxima higiene i seguretat alimentària.

Instal·lacions

La base de la normativa vigent en aquest sector, implantem i seguim un sistema (APPCC) format per mesures que permeten el desenvolupament de la nostra activitat de forma segura.

És per això que tant les nostres instal·lacions (dotades de material i la tecnologia més avançada en cadascuns dels nostres departaments) com el nostre sistema de treball és supervisat periòdicament per professionals del sector (Microbac, SL).

D'aquesta manera aconseguim un control i supervisió en totes les fases del procés.

  • Compra de mercaderies
  • Arribada de les mercaderies al nostre centre (control de qualitat, supervisió, embalatges, caducitat i temperatura)
  • Tractament a les nostres instal·lacions
  • Emmagatzemat
  • Quarts Freds
  • Preparació
  • Envàs
  • Sortida al lloc de destinació

Cuina catering Barcelona
catering Barcelona

Qualitat i seguretat

El nostre registre sanitari d'indústries i productes alimentaris de Catalunya (RSIPAC) és el 26-04077/CAT i RGS 26-00772 / B.

Complint amb la normativa vigent ens envoltem de professionals del sector alimentari en els seus diferents camps per oferir un producte final de qualitat dotat de la màxima higiene i seguretat alimentària.

Són els següents:

Microbac SL; realitza el control analític del producte final en el seu conjunt (analítiques de l'primer plat, segon plat, amanida, pa i postres) recolzant la seguretat alimentària global del nostre treball.
Dietaes SL; Assessorament en dietètica i nutrició adequant els nostres menús als paràmetres recomanats.
Microbac SL; Establiment i control renovat del sistema APPCC (anàlisi de perill i punts de control crítics).
Allianz: Les normes d'obligat compliment de responsabilitat civil.
Asepeyo: Mútua d'accidents de treball.
Laborsalus: Prevenció de riscos laborals.