Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

Pla integral de monitors per a menjadors de col·legis

10-03-2020
El desenvolupament del nen. En el dia a dia, algunes de les funcions bàsiques dels monitors són reforçar conductes positives amb relació a l'entorn i els recursos, fomentar valors de respecte, tolerància i la importància d'un bon treball en equip. Així doncs, els nostres monitors són també educadors.

El aprofitar el temps lliure. Planificació de les hores lliures amb activitats en els espais d'esbarjo i mig dia després de dinar perquè els nens aprenguin a aprofitar el seu temps lliure.

El saber treballar en equip. El monitor ha d'ensenyar als nens a treballar en equip així ells es sentiran més integrats en els grups de classe.

Trobar les conductes positives. Tractar que sempre hi hagi una positivitat en tot el que els nens realitzen, és la millor manera per a que ells estiguin en un ambient distès i natural.

Ensenyar valors de la vida. Cal saber que les coses mes senzilles en la vida són també les més valuoses. El monitor ha de explicar-les de forma natural per al seu enteniment.

Perquè l'alimentació ha de ser saludable. Partint de la base que cal menjar de tot, és important educar-los en l'hàbit de menjar saludable i sa.

Esport i educació física. Fer variació d'esports en les estones d'esbarjo i temps lliure, perquè no hi hagi la monotonia de pati.

Hàbits d'higiene. El bon exemple d'higiene i bons hàbits és el que el monitor ha d'ensenyar als seus nens i si ho fa constantment, finalment el nen ho farà de forma natural.

Prevenció d'accidents al menjador. Tot el que hem de fer al menjador perquè no hi hagi riscos físics. És important que els nens estiguin en tot moment tranquils i amb normalitat.

CATERING ALCALÁ ofereix el servei de GESTIÓ DE COBRAMENTS

La nostra experiència en càtering per a escoles i en la gestió de cobraments dels col·legis s'evidencia en la qualitat i transparència de tots els processos i en l'atenció personalitzada. Ens encarreguem en tots els aspectes que el col·legi tingui la màxima tranquil·litat, dins l'apartat rebuts de menjador. Posem més fàcil i clar als pares l'inici de curs perquè no tinguin cap problema durant el curs escolar.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.