Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

Petits canvis per menjar millor

03-04-2021
Els objectius de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible tenen un gran impacte sobre quin hauria de ser el nostre model alimentari, i en especial el dels nostres infants. L'alimentació ha de posar el focus en la salut de les persones, però alhora anar més enllà i tenir en compte aspectes comes plantegen accions la producció i el consum responsables, la lluita contra el canviclimàtic, i la cura tant de la vida submarina, com de la dels ecosistemes terrestres.

En aquest marc la Generalitat de Catalunya ha editat una sèrie de guies alimentàries, anomenades "Petits canvis per menjar millor". Alguns dels canvis més importants són:
  • Menjar més fruites, hortalisses, llegums i fruita seca
  • Promoure l'activitat física
  • Reducció del consum de sal, sucres, carn vermella i processada, i evitar els aliments ultraprocessats
  • Foment del consum d'aigua, aliments integrals, oli d'oliva verge extra 
  • Priorització d'aliments de temporada i proximitat
Des del Càtering Alcalà fa molts anys que estem compromesos i aliniats amb aquests objectius, i constantment estem adaptant els nostres menús, proveïdors i processos per a complir amb aquestes guies. I ho fem no només per a complir amb les normatives, sinó per fer compromís amb els nostres clients i la sostenibilitat del planeta.

Podeu consultar més detalls de la guia aquí.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.