Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

Importància d'una bona alimentació a la Primavera

17-02-2022

És important que, per a dur a terme una bona alimentació, utilitzem aliments de temporada i de proximitat.

Durant la primavera, moltes persones pateixen problemes d'al·lèrgies respiratòries i l'alimentació és un factor molt influent. A més, durant els canvis d'estació, se solen patir estats de fatiga, cansament i/o malestar emocional els quals podem combatre amb una bona alimentació.

Aliments per a la primavera

Per a poder recuperar la vitalitat hem de portar una dieta amb aliments rics en:

Probiòtics: són aliments que ajuden al reforç de la nostra flora intestinal. Aquests aliments, com el iogurt i el quefir, ens proporcionen una millor salut digestiva a més d'una gran aportació de calci.

Omega 3: Són greixos saludables que podem trobar en els peixos blaus. També podem trobar-la en aliments com l'alvocat, la fruita seca i algunes llavors. Aquests aliments ens ajuden a combatre les al·lèrgies i asma, afavoreixen la disminució del colesterol i redueixen les inflamacions.

Aquests dos aliments resulten fonamentals per a una bona alimentació durant la primavera. Per tant, és important tenir-los en compte en les nostres dietes.

Altres aliments importants

Però d'altra banda, també ha de considerar-se la inclusió d'altres aliments, com són els següents:

Fibra: cal ser molt rigorosos amb l'aportació de fibra, ja que és un aliment indispensable en la dieta. Aquest tipus d'aliments, ens ajuden a mantenir la salut intestinal, controlar els nivells de sucre en sang i ajuda a controlar el pes. La podem trobar en aliments com les fruites, productes integrals, verdures i llavors.

Vitamina C: és un potent antioxidant que a més ens ajuda a reforçar el sistema immunològic. El podem trobar sobretot en les fruites, com el kiwi, maduixes, taronges, etc.

Consells per a primavera

No hem d'oblidar-nos també de dur a terme una bona Hidratació, ja sigui amb la ingesta directa d'aigua o altres fonts d'hidratació com a sucs i infusions.

A més, la primavera t'ofereix una gran varietat d'aliments que t'ajudaran a reposar forces.<

- Fruites: maduixa, gerd, taronja, mandarina, mango, cirera, papaia, llimona, pastanaga, plàtan i guaiaba.

- Verdures: all, ceba, espàrrecs.

- Llegums: faves


Desde Catering Alcalà ens dediquem als catering per col·lectivitats. Preparem els menús equilibrats i ens adaptem als productes de temporada per a oferir alimentació saludable en totes les escoles i centres.Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.