Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

Ens unim a la revolució elèctrica

15-02-2023
És una època de canvis en Catering Alcalà!

Estem entrant a l'era de la revolució elèctrica i estem orgullosos de presentar la nostra nova flota 100% elèctrica.

Per què triem els vehicles elèctrics per a la nostra flota

Millors per al medi ambient

Els vehicles elèctrics són millors per al medi ambient que els vehicles de combustió interna, ja que no emeten gasos nocius ni partícules contaminants. També són més eficients, cosa que significa que requereixen menys energia per a funcionar. Això redueix la dependència dels recursos naturals, com el petroli, i també contribueix a reduir les emissions de carboni.

Millors per a la conducció

Els vehicles elèctrics estan prenent el mercat automotriu per assalt. Ofereixen molts avantatges sobre els vehicles de combustió interna, des d'un millor rendiment fins a un menor cost de manteniment.

A més, són més silenciosos que els vehicles a gasolina, la qual cosa és perfecte per als desplaçaments en zones urbanes.

Com estem ajudant a la sostenibilitat amb la nostra decisió

La decisió de canviar totes les furgonetes a vehicles elèctrics és una mesura que contribuirà enormement a la sostenibilitat. Estem parlant de la totalitat de les nostres furgonetes, la qual cosa suposa una reducció significativa de les emissions de CO₂.

A més, amb aquesta decisió també estem ajudant a millorar la qualitat de l'aire, ja que les furgonetes elèctriques no emeten partícules nocives ni òxids de nitrogen.

Estem molt contents de poder compartir amb vosaltres aquesta notícia i poder aportar el nostre granet de sorra cap a un món més sostenible!

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.