Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Càtering col•lectivitats Sant Cugat

Empresa catering Sant Cugat

Catering de col·legis, escoles bressol i altres col·lectius a Sant Cugat

El nostre equip està format per professionals específicament formats i qualificats per satisfer les demandes dels nostres clients en el camp del càtering. Després de més de 40 anys al sector, hem treballat a la localitat de Sant Cugat i altres poblacions del Vallès Occidental.

Com empresa de càtering, oferim els nostres serveis de càtering a Sant Cugat a col·legis, menjadors escolars, centres geriàtrics, llars d'infants, casals de nadal, estiu i setmana santa, celebracions esportives ...

Hem anat evolucionant el nostre servei, adaptant-nos als canvis en matèria d'alimentació i dietes que han anat sorgint. Sempre hem mantingut un alt nivell d'exigència en matèria de seguretat alimentària i manipulació d'aliments.

Més de quatre dècades oferint els nostres serveis de càtering a Sant Cugat i satisfent les necessitats dels nostres clients ens avalen.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.