Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Càtering col•lectivitats Montcada i Ripollet

Càtering Montcada i Ripollet

Catering escolar, d'instituts i llars d'infants a Montcada i Ripollet

Portem més de quatre dècades treballant al Vallès Occidental en poblacions com Montcada i Ripollet.

A Catering Alcalá, una empresa de càtering, comptem amb un equip humà de professionals altament qualificats, especialment preparats i formats satisfer la demanda dels nostres clients en el camp del càtering.

Proporcionem serveis de càtering a les poblacions de Montcada i Ripollet per a escoles bressol, guarderies, centres escolars, centres de dia o geriàtrics, instituts...

També comptem amb un servei de monitoratge, destinat a oferir tot el necessari per cobrir les necessitats dels centres escolars que requereixin de monitors durant els períodes de dinar.

Més de quatre dècades treballant a Montcada i Ripollet per cobrir totes les necessitats de càtering de col·lectivitats de tots els nostres clients ens avalen.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.