Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Càtering col•lectivitats Mataró

Empresa catering Mataró

Catering de col·legis, escoles bressol i altres col·lectius a Mataró

Catering Alcalá està formada per un equip humà de professionals altament qualificats l'objectiu és satisfer la demanda dels nostres clients en el camp del càtering. Portem més de quatre dècades treballant al Maresme i oferint càtering per col·lectivitats a ciutats com Mataró.

La nostra empresa de càtering proveeix de serveis de càtering a Mataró a centres escolars, menjadors escolars, centres de dia, escoles bressol, casals de nadal, setmana santa i estiu, centres geriàtrics, celebracions esportives ...

En tots aquests anys, hem afrontat tot tipus de requeriments i necessitats, i ens hem adaptat als canvis que anaven sorgint en l’àmbit de l’alimentació. També hem mantingut una alta exigència a nivell de compliment de la normativa vigent en matèria de seguretat alimentària i manipulació d’aliments.

Més de quatre dècades treballant a Mataró i satisfent les necessitats dels nostres clients ens avalen.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.