Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Càtering a Barcelona

Catering Barcelona

Catering de col·legis, instituts i llars d'infants i altres col·lectius a Barcelona

L’equip de Catering Alcalá a Barcelona està format per un grup de professionals altament qualificats. El seu principal objectiu és satisfer la demanda dels nostres clients en el camp del càtering.

Amb més de 40 anys treballant a la ciutat de Barcelona, la nostra empresa de càtering proveeix de serveis a centres escolars, menjadors escolars, escoles, geriàtrics, centres de dia, escoles bressol, casals de nadal o celebracions esportives ...

Hem ofert servei a centres de tots els barris de la ciutat comtal, des de Sants a Ciutat Meridiana. En tots casos, ens hem coordinat amb els responsables dels propis centres per garantir un servei de qualitat adaptat als seus requisits i requeriments.

Complim amb totes les normatives en matèria de seguretat alimentària i higiene, i estem inscrits al registre sanitari d'indústries i productes alimentaris de Catalunya.

Més de quatre dècades treballant a Barcelona i satisfent les necessitats de tots els nostres clients ens posen a prova.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.