Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Càtering a Badalona

Empresa de catering Badalona

Càtering d'escoles, instituts i escoles bressol a Badalona

Després de més de quatre dècades oferint els nostres serveis a la ciutat de Badalona, Catering Alcalà continua oferint un servei de càtering d’altíssima qualitat a escoles, menjadors, centres geriàtrics, guarderies, casals, celebracions esportives, festes de fi de curs...

Comptem amb un grup de professionals especialitzats que treballen dia a dia per cobrir les necessitats en matèria de càtering dels nostres clients.

Hem treballat per un ampli ventall de centres educatius i residències a la costanera localitat de Badalona, sempre adaptant-nos a les necessitats de cada situació, tant en l’àrea estrictament alimentària, com en altres requisits de funcionament.

Un dels punts que ens caracteritza és l’alt rigor en el compliment de totes les mesures i obligacions en higiene i seguretat alimentària. En aquesta línia, estem inscrits registre sanitari d'indústries i productes alimentaris de Catalunya.

Amb més de quaranta anys treballant a Badalona, seguim donant resposta a les necessitats dels nostres clients i assolint nous reptes cada dia.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.