Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

Els avantatges de la cuina in situ

12-07-2021

A Catering Alcalà realitzem serveis de catering in situ per a qualsevol col·lectivitat que disposi d'unes instal·lacions de cuina adequades, però que no realitzin la gestió del menjador, i que, per tant, vulguin delegar aquest servei a empreses de servei d'àpats i alimentació com la nostra.

A la cuina in situ es duen a terme molts processos diferents, començant per la formació, la preparació del personal i la contractació, passant per la realització de menús fets per nutricionistes professionals que seleccionen els aliments ecològics i de proximitat més adequats per a cada col·lectiu.

En aquest article volem explicar-te els principals avantatges que ofereix la realització d'un catering de cuina in situ:

  • Menús fets al moment:

El principal avantatge que té un catering in situ és la possibilitat de realitzar el servei de menús al moment, oferint plats calents o freds recentment preparats, conservant el sabor i mantenint la frescor de tots els aliments.

  • Adaptació a tots els usuaris:

El fet de tenir un grup de professionals cuinant in situ els menús dissenyats per nutricionistes, també permet realitzar algunes modificacions o adaptacions, si hi ha alguna persona que no pot consumir uns certs aliments. És un avantatge poder disposar d'instal·lacions de cuina on sigui possible variar el menú concret per a adaptar-lo a les persones que ho necessitin. Tot i això, cal destacar que a Catering Alcalà dissenyem menús que s'adapten a tots les patologies que puguin tenir els usuaris.

  • El sabor i frescor dels aliments:

Com hem indicat anteriorment, amb els menús in situ els usuaris poden menjar els aliments recentment cuinats, mantenint-se frescos i molt saborosos. Això millora la qualitat dels plats, i aconsegueix que el gust dels aliments sigui encara millor. A Catering Alcalà, tots els productes que servim són de temporada, ecològics i de proximitat.

  • Estalvi de la gestió del menjador:

Disposar d'instal·lacions de cuina i delegar aquest servei a una empresa de catering és un gran avantatge per a qualsevol col·lectivitat o centre, d'aquesta manera el centre no assumeix el gruix que comporta el servei i pot transferir aquesta càrrega de treball a una empresa especialitzada com a Catering Alcalà. En el nostre cas, coneixem molt bé totes les col·lectivitats i tenim els serveis i els professionals necessaris per a adaptar la nostra cuina in situ a les diferents tipologies d'usuaris.

Si el teu centre disposa d'una cuina i vols que oferim els nostres serveis de catering in situ, contacta amb nosaltres.Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.