Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

Com transportem els nostres menús

16-08-2021

Si no disposes d'instal·lacions de cuina perquè puguem realitzar els menús in situ i oferir menjar recent fet saludable i ecològic, a Càtering Alcalà creem i preparem els millors plats per a transportar-te'ls al centre o espai que prefereixis.

En aquest article expliquem com conservem els aliments i els distribuïm perquè els centres rebin els menús frescos i rics.

  • Preparem el menjar in situ:

El nostre objectiu és fer-li arribar als clients, menús elaborats artesanalment a les nostres instal·lacions. Ens adaptem a les necessitats dels nostres usuaris i complim tots els protocols i mesures de seguretat per tal de garantir la millor qualitat dels productes.

  • Ens adaptem a cada centre:

A Càtering Alcalà prioritzem les necessitats de cada usuari i per això disposem d'un ampli equip de nutricionistes que dissenyen els menús i els adapten a cada persona, tenint sempre presents les necessitats de cada col·lectivitat. També preparen els menús basant-se en la temporada. Pots consultar el nostre article sobre els millors menús per a l'estiu.

  • Disposem de contenidors isotèrmics:

Distribuïm els nostres menús confeccionats artesanalment en contenidors isotèrmics per a conservar la frescor i la qualitat dels aliments, els quals arriben en perfecte estat al centre en qüestió. Aquests contenidors permeten mantenir la temperatura adequada i les propietats dels aliments.

  • Equip de repartiment a domicili:

Finalment, disposem d'una flota de transports i transportistes que realitzen el repartiment de tots els aliments emmagatzemats en els seus corresponents contenidors perquè no es puguin fer malbé durant el transport.

En definitiva, volem que els nostres menús arribin a tots els centres en les millors condicions possibles, por això, utilitzem recipients isotèrmics que mantenen els aliments frescos, segurs i saludables.Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.