Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

Claus per a saber si un catering és de bona qualitat per a residències

20-01-2023

Triar una empresa especialitzada en servei d'àpats per a la nostra residència o centre de dia no és una tasca senzilla, és per això que hem de volem ajudar-te a resoldre aquesta problemàtica. Quan parlem de servei d'àpats de qualitat, ens referim al servei de menjar i beguda que ofereix una combinació de factors clau per a garantir la satisfacció del client que ens contracta i dels comensals.

Factors clau per a triar un servei d'àpats per a residències

A l'hora de triar un servei d'àpats per a residències, és indispensable que tinguem en compte factors com:


Menjar d'alta qualitat:

El menjar és el centre d'atenció de qualsevol servei d'àpats, per la qual cosa és important que el servei d'àpats ofereixi menjar fresc, ben preparada i amb bon sabor. Aquest és un dels factors més importants per a triar el servei d'àpats ideal per a la residència.

En el nostre centre de Servei Catering Alcalà, treballem amb una cuina de proximitat, de temporada i ecològica. Els menús que elaborem es basen sempre en una dieta mediterrània, prioritzant així els productes de temporada i la introducció de productes ecològics.


Varietat d'opcions:

Un bon servei d'àpats oferirà una varietat d'opcions de menú per a triar, menús saludables i equilibrats, adaptats a les necessitats alimentàries.

A més, des de Servei Catering Alcalà no sols oferim una la nostra varietat de plats, sinó que també tenim la capacitat de preparar menús especials com poden ser les celebracions de Nadal i altres festivitats.

D'altra banda, també has de tenir en compte la possibilitat i varietats de servei d'àpats amb les quals compta l'empresa, així com la possibilitat de transport dels menús. En Servei d'àpats Alcalá oferim un servei de servei d'àpats a domicili a Barcelona, complint sempre amb els protocols de seguretat i sanitat per a poder oferir sempre la millor qualitat dels nostres plats.


Menú i opcions d'aliments:

Verifica que ofereixin un menú variat i que inclogui opcions per a tots els gustos i dietes especials. És indispensable que puguin adaptar-se a les necessitats específiques que puguin tenir les nostres persones majors, com pot ser el cas de dietes toves.

Presentació i atenció als detalls: un servei d'àpats oferirà una combinació de menjar d'alta qualitat amb un servei al client excepcional.


Servei al client:

El servei al client és clau per a un bon servei d'àpats, és indispensable treballar amb un proveïdor que brindi atenció personalitzada i s'ajusti a les teves necessitats.

Per això, els menús es confeccionen de la mà dels nostres clients, per a així poder tenir en compte les necessitats, requisits i requeriments dels nostres centres de dia i residències.


Seguretat alimentària:

És un element crucial quan parlem d'un servei d'àpats. Per això ha de ser un element indispensable a tenir en compte a l'hora de valorar l'empresa que gestionarà el servei d'àpats del nostre centre de dia o residència.

La seguretat alimentària té a veure amb les condicions i elements que permeten assegurar que els aliments servits són segurs per al consum i no causaran mal a la salut dels clients.

Per això, en Servei Catering Alcalà elaborem el menjar sota estrictes controls de qualitat que ens permeten garantir que complim amb els estàndards corresponents de qualitat dels aliments. A més, comptem amb un equip de professionals qualificats que s'encarreguen de l'elaboració de dietes equilibrades garantint el compliment de les necessitats nutritives de residents de la residència o usuaris del centre de dia.

Tots els factors que s'han detallat són els factors principals que has de tenir en compte quan desitges seleccionar una empresa de servei d'àpats per a residències. Servei d'àpats Alcalà, som una empresa amb més de 40 anys d'experiència en el sector de serveis d'àpats, és per això que volem ser la solució al teu servei d'alimentació per a centre de dia.

Si vols conèixer amb més detalli les opcions que t'ofereix Servei Catering Alcalà, pots contactar amb nosaltres.Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.