Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

Campanya de recollida d'aliments per a Ucraïna

16-03-2022

Volem aportar el nostre gra de sorra a la tragèdia d'Ucraïna

Com a servei de Catering Alcalà no podíem quedar-nos impassibles davant la tragèdia humana que està succeint a Ucraïna. És per això que valorem internament com podíem ajudar i, atès que ens dediquem a l'alimentació i al seu transport, va sorgir la iniciativa d'una caravana solidària per a enviar aliments i fer als que sofreixen la invasió, una mica més suportable la situació.

Els objectius principals de la recollida d'aliments i altres productes de consum bàsics eren ajudar a la població afectada per la guerra i la falta de recursos d'Ucraïna. Per això, vam recollir aliments com a llegums, conserves, llaunes, llet, aigua, oli, productes per a bebès, medicaments i productes d'higiene bàsica. Aprofitem també per a sensibilitzar i mobilitzar a la població de la nostra ciutat sobre la situació que estan sofrint els ucraïnesos i afavorir una col·laboració continuada amb aquest país.

Quin objectiu tenia la recollida d'aliments?

Els objectius principals de la recollida d'aliments i altres productes de consum bàsics eren ajudar a la població afectada per la guerra i la falta de recursos d'Ucraïna. Per això, vam recollir aliments com a llegums, conserves, llaunes, llet, aigua, oli, productes per a bebès, medicaments i productes d'higiene bàsica.

La intenció també és sensibilitzar i mobilitzar a la població sobre la situació que estan sofrint els ucraïnesos i afavorir una col·laboració continuada amb aquest país.

Com funcionava el procés de recollida solidària d'aliments?

A continuació, volem detallar-vos una mica més detalladament com es va realitzar el procés de recollida d'aliments:

  1. S'estableixen els punts de recollida en els quals es desplacen les persones a donar els diferents productes. En cada punt de recollida hi havia voluntaris que s'encarregaven d'organitzar i empaquetar en borses o caixes els productes a enviar.
  2. Les empreses de transport amb les quals treballem es van encarregar de fer portar els aliments i altres productes al punt corresponent de lliurament.
  3. Es lliuren en destí, de forma organitzada i tenint en compte la categoria de productes que són, per a poder distribuir-los de manera equitativa.

Com es col·labora?

És important la col·laboració de tots vosaltres per a fer possible aquesta recollida d'aliments, és per això, que donem gràcies a Pedial per la seva donació i al barri d'Horta per la per la seva col·laboració.

Les col·laboracions realitzades han estat de dos tipus:
  • Voluntaris: totes aquestes persones que s'han desplaçat als punts de recollida i ens han ajudat a emmagatzemar els aliments en caixes i bosses. Aquestes persones, també s'han encarregat de carregar les diferents furgonetes per a portar els productes al punt de destí.
  • Donació de productes: el conjunt de persones que s'han desplaçat als punts de recollida, portant aliments i productes de necessitat bàsica per a posar el seu granet de sorra.
Amb aquesta gran recollida d'aliments i productes de necessitat bàsica omplim les nostres furgonetes i garantirem el subministrament bàsic a les persones afectades a Ucraïna.

Esperem haver contribuït amb el nostre gra de sorra a millorar la vida d'aquells que estan sofrint la guerra diàriament. Ja estem planificant la següent caravana solidària.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.