Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

Beneficis del càtering per a geriàtrics

29-06-2021
A Càtering Alcalà estem compromesos amb la realització de menús adaptats a les persones de la tercera edat. Treballem per a geriàtrics que sol·liciten els nostres serveis per la qualitat dels nostres plats i la selecció d'aliments que utilitzem, els quals sempre són ecològics i de proximitat.

Contractar un càtering per a residents en centres geriàtrics ofereix una multitud d'avantatges, ja que les persones poden beneficiar-se d'un servei de menús ideal. A continuació, us nomenem alguns dels punts més interessants pels quals és ideal triar el servei de servei d'àpats per a un centre geriàtric.
  • S'adapta a cada persona:
A Càtering Alcalà sabem l'important que és l'alimentació i per això, adaptem tots els nostres plats i menús a les necessitats de cada persona. La salut en la gent gran és un factor imprescindible que sempre hem de tenir present en el moment de seleccionar els aliments i confeccionar els plats.
  • Alimentació variada i fàcil de consumir:
Hi ha aliments que poden ser difícils de consumir per la seva textura o duresa. A Càtering Alcalà som conscients d'aquest problema i per això creem plats molt fàcils de menjar, amb diferents textures i adaptats sempre a les dificultats que pugui tenir cada col·lectiu. Per a nosaltres és imprescindible que els aliments siguin simples, i alhora, saborosos i rics en vitamines.
  • Aliments de primera qualitat:
Les persones de la tercera edat necessiten productes saludables i ecològics. Ens preocupem molt per seleccionar els aliments més idonis per a cada persona. En el cas dels menús que preparem per als geriàtrics, tenint en compte la necessitat d'aquest col·lectiu, seleccionem productes frescos, ecològics i de primera qualitat.
  • Dietistes amb experiència:
A Càtering Alcalà comptem amb un equip de nutricionistes i dietistes amb molta experiència i formació en el sector de l'alimentació saludable. Aquests professionals són els responsables de definir i crear els diferents menús per a les persones de la tercera edat, tenint sempre en compte els beneficis de cada aliment i les necessitats dels usuaris.

En definitiva, a Càtering Alcalà volem que els nostres majors gaudeixin d'una alimentació rica i saludable, realitzada amb productes ecològics i de qualitat. Per a nosaltres és important contribuir a la salut i al benestar de les persones de la tercera edat.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.