Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

<- Tornar

5 tips perquè els nens mengin menjar saludable a casa

21-06-2021
El menjar saludable és essencial per a fomentar els bons hàbits dels nens i beneficiar-los durant la seva etapa de creixement. A Càtering Alcalà creiem necessari educar als infants perquè sàpiguen portar una alimentació saludable i ecològica sense perdre l'amor pel menjar i l'alimentació.

Per això, en aquest article volem oferir-te tips per a aconseguir que els més petits de la casa mengin menjar saludable.
  • Com més aviat millor comencin millor:
Acostumar als nens a alimentar-se correctament és més fàcil si ho implantem des dels seus primers anys de vida. És molt important cuinar amb productes saludables i de temporada perquè els nens s'acostumin al sabor d'aquests aliments i es vagin acostumant al sabor i la textura d'aquests productes. Hi ha moltes fruites i verdures que poden ser molt gustoses pels infants.
  • Porta'ls de compres:
Als nens els hi encanta sortir de la rutina i fer activitats al costat dels seus pares. Involucra al teu petit a l'hora d'anar al mercat. Permet-li que triï les fruites i verdures i ensenya-li l'àmplia selecció d'aliments saludables que existeixen. Això farà que l'infant es senti més còmode amb l'alimentació i tingui més ganes de consumir els productes que ell mateix ha seleccionat.
  • Cuina amb ells:
El moment de cuinar ha de convertir-se en un moment d'oci per a compartir amb els més petits de la casa. Aconsegueix que es sentin involucrats en el procés de cuinar i que participin i es familiaritzin amb els diferents aliments. Cuinar al costat dels teus fills pot ser una manera de divertir-se, aprendre i crear vincles. Usa-ho i aprofita per a educar-los i aconseguir que tinguin una alimentació saludable.
  • No castiguis ni premiïs amb el menjar:
Obligar un infant a menjar-se alguna cosa que no li agrada o premiar-li amb un aliment que l'apassiona pot crear una mala relació amb el menjar. Introdueix aliments variats a la seva dieta diària.
  • Ensenya-li a distingir els aliments saludables:
Si vols que el teu infant dugui a terme una alimentació ecològica i saludable és el teu deure ensenyar-li a distingir aquests aliments. Mostra-li quins aliments són els millors per al seu organisme i com pot cuinar-los d'una manera educativa i divertida.

En definitiva, si el teu objectiu és promoure una dieta ecològica i saludable als més petits de la casa, és molt important educar als infants perquè aprenguin a dur a terme una alimentació saludable, i sobretot aconseguir que els agradi i els apassioni el menjar sa.

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de càtering a Barcelona i rodalies.
Pots utilitzar el formulari d’aquesta pàgina o contactar directament amb nosaltres a través del nostre telèfon o e-mail.